Spreekuren & afspraken

Dr Pairon is met vakantie van 4juli tot en met 15 juli

Dr Muyldermans is met vakantie van 1 tot en met 12 augustus

CORONA

Wij werken momenteel op afspraak en op vrije avondconsultatie bij dokter Pairon (zie*) dient u zichzelf in te schrijven op een lijst en dit tussen 18u en 19u in de wachtzaal. (Enkel op maandag-, dinsdag en vrijdagavond).

Om de wachtzaal veilig te houden , vragen wij u ;

  • maximum 1 begeleidend persoon mee binnen
  • MAX  4  personen tegelijk in de wachtzaal
  • draag bij voorkeur een mondmasker
  • respecteer de afstand van 1,5  meter
  • ontsmet uw handen bij het binnenkomen

De beste plaats om uw huisarts te raadplegen is in de praktijk zelf.

De dokter kan daar rustig naar u luisteren en met u praten en al het noodzakelijke materiaal voor een goede verzorging en een degelijk onderzoek is voorhanden. Indien nodig kan ook een bloedname of een andere test gebeuren.

Op vrije avondconsultatie bij dokter Pairon (zie*) dient u zichzelf in te schrijven op een lijst en dit tussen 18u en 19u in de wachtzaal. (Enkel op maandag-, dinsdag en vrijdagavond).
“Ho

Afspraken

  • Afspraken:

Afspraken kan u elke dag telefonisch maken (03 385 22 30), graag tussen 7u30 en 11u30.

Dan is immers de praktijkassistente aanwezig.

Geef steeds de naam en voornaam van diegene waarvoor u een afspraak maakt. Per afspraak wordt 15 min voorzien. Komt u met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

Mogen wij u vragen aub niet te telefoneren vóór 7u30 of na 21u, tenzij dringend.

  • Huisbezoeken:

Indien u echt te ziek bent om zelf naar de praktijk te komen, is soms een huisbezoek nodig.

Vraag dit huisbezoek aan voor 11u, tenzij dringend.

  • Spoedgevallen:

Voor dringende zaken proberen wij u zo snel mogelijk te helpen. In dat geval komt de dokter die het snelst beschikbaar is.

 

 

 

Brief aan onze patiënten  (oktober 2017)

Beste patiënten,

om de consultaties in onze praktijk optimaal te laten verlopen, zullen er vanaf 1 november 2017 een aantal wijzigingen in de uurregeling ingevoerd worden. We merkten doorheen de jaren bij onze patiënten een aanzienlijke voorkeur voor afspraken op. Daarom hebben we besloten de vrije ochtendconsultaties die doorgingen op dinsdag, woensdag en vrijdag bij Dr. Pairon en de avondconsultatie op donderdag bij Dr. Muyldermans te laten wegvallen. Op deze manier komt er  meer ruimte vrij voor afspraken.

Een afspraak maken, kan u zoals altijd doen door te telefoneren in de voormiddag, van 7:30u tot 11:30u. Indien u diezelfde dag nog terecht wil kunnen, raden wij u aan tijdig te bellen. Online afspraken maken, is niet mogelijk.

Op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond heeft u nog steeds de mogelijkheid uw naam te noteren op de lijst van Dr. Pairon.

Ook zouden we graag uw aandacht vestigen op de praktische kant van de consultatie. Om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om steeds uw identiteitskaart en een klevertje van het ziekenfonds mee te brengen. Gelieve het ook tijdig te melden als u van adres of telefoonnummer verandert. Deze zaken zijn belangrijk, omdat we verplicht zijn te werken met een elektronisch dossier en vanaf 1 juni 2018 ook de voorschriften elektronisch zijn.

Voor elke afspraak is een tijdsduur van vijftien minuten voorzien. We merken op dat sommige patiënten hun klachten ‘opsparen’ en dan op consultatie komen met een lijstje. Dit past echter vaak niet in dit tijdsbestek en brengt de kwaliteit van de geneeskunde die we u willen bieden in het gedrang.

Tot slot voelen we ons genoodzaakt u te vragen alle leden van ons team met hetzelfde respect te behandelen dat u ook van ons mag ondervinden. We trachten u als patiënt steeds tegemoet te komen. Aan onredelijke en onwettige verzoeken kunnen we geen gevolg geven.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Dr. Ivo Pairon & Dr. Anne-Marie Muyldermans
Martine Minnebo, praktijkassistente


© paironmuyldermans.be